top of page

Frequently Asked Questions

  • Når er det best å ta nyfødt bilder?
    For å få de søte nyfødt trekkene og de skjønne sammenkrøllede poseringene, vil jeg anbefale å ha fotografering fra 5 til senest 12 dager etter fødsel.
  • Tar du studio oppdrag i Oslo?
    Ja, jeg tar studio oppdrag i Oslo og Sarpsborg, andre steder kan eventuelt avtales nœrmere. I Oslo fotograferer jeg i Sanatoriet studio www.sanatorietstudio.com og i Sarpsborg Melkefabrikken Co-Working studio www.melkefabrikken.com.
  • Hva skal vi ha på oss ved familiefotografering?
    -Velg et gjerne et par farger på klœr til hele familien, og miks tøy i forskjellige toner fra de to hovedfargene slik at det gir et fint helhetlig inntrykk. -Unngå skrift på klœr og urolige mønster på klœr. (Barn elsker Frost, cars og andre superhelter, allikevel er det best å unngå å ha superheltene på klœrne, velg heller ensfargede eller rolige mønster på klœr.) -Tenk gjennom intriøret i hjemmet deres (hvilke farger passer til å i et bilde som kan henge på veggen hjemme.) -Forskjellige stoff valg på klœr gir fine detaljer i bildene. (F.eks Lin med sin grove tekstur, eller et strikket plagg kan vœre fint.) -Bruk gjerne accessories i enda en farge dersom dere ønsker litt ekstra farge i bildet. (f.eks hårbånd, smykker, slips etc.) -Unngå svart eller hvit der det er mulig. (Svart og hvit blir fort uten detalj på bilder.) -Velkommen til fotografering!
  • Enter your answer here
bottom of page